Service & Facility

Henrik Schweitz
Afdelingsansvarlig
Service & Facility
[email protected]  // + 45 53 55 69 80

FXteam Service & Facility er leveringsdygtige i en række fleksible serviceydelser

Vores afdeling er udstyret med en omfattende maskinpark som giver afdelingens dygtige team mulighed for at håndtere de mangeartede opgaver. Vi sætter sikkerhed og ansvarlighed i højsædet, og vi sørger altid for, at sikkerhedsstandarderne er opfyldt på alle vores opgaver. Uanset om det drejer sig om service til din ejendom eller byggeplads, assistance med håndværkeropgaver eller en løsning til at imødekomme specifikke behov, kan vi levere en fleksibel løsning.

Ejendomsservice​

Vores team tilbyder ejendomsservice med en række af særlige services. Med vores håndværkerafdeling og den alsidige maskinpark i ryggen, kan vores FXteam Service & Facility  tilbyde særlige fleksible løsninger. Viceværter kan stå til rådighed for daglig vedligeholdelse eller være på en tilkaldsaftale, mens vores håndværkere løser både mindre reparationer og større renoveringsprojekter. Hvis ejendommen allerede har en fast vicevært kan vi tilbyde tillægsservices så som  vinterbekæmpelse, grafittibekæmpelse, pasning af gårdmiljø, rengøring og oprydning af fællesarealer og trapper, vinduespolering og meget mere. Vores viceværter sætter en ære i at kende ejendommen og kan derfor hurtigt sætte håndværkere og andre ind i opgaven og retningslinierne for den enkelte ejendom.

Rengøring

Vores rengøringshold leverer alsidig rengøring. Vi servicerer  virksomheder, kontorer, butikker og andre kommercielle lokaler og boliger. Vores hold varetager også specialrengøringer, som kan kræve særlig desinficering eller er under særlig avancerede forhold. Vi har mulighed for at imødekomme jeres tidsplaner og eventuelle særlige krav. Vores team er fleksibelt og kan arbejde uden for almindelige arbejdstider, så I undgår forstyrrelser i jeres daglige drift, og vi hjælper uanset om du har brug for daglig, ugentlig eller periodisk rengøring.

Byggepladsservice

Vi tilbyder omfattende og fleksibel byggepladsservice, herunder mandskabsudlejning af tømrer, smede, arbejdsmænd med og uden særlige certifikater og rengøringsfolk. Vi hjælper gerne med opsætning af sikkerhedsforanstaltninger, fjerne affald, byggematerialer eller en grundig rengøring, så byggepladsen efterlades i en sikker og præsentabel tilstand. Vores mandskab har kendskab til sikkerhedsregler og hverdagen på en byggeplads. De kan derfor hurtig indtage deres ønskede funktion og hjælpe med at minimere driftforstyrrelsen.

Vedligeholdelse af renovationsbiler

Vi har specialiseret os i vedligeholdelse af renovationsbiler. Dette omfatter blandt andet vask, udgravning og generel vedligeholdelse.  I samarbejde med specialister har vi udarbejdet en godkendt sikkerhedsprocedurer til netop disse opgaver. Det sikre arbejdsmetoder, som gør at vores arbejde udføres, med den nødvendige sikkerhed, som  det kræver at arbejde med disse specialkøretøjer. Vores team har stor erfaring med de daglige udfordringer chaufførerne kan møde. Ting som kan give driftforstyrrelser. Vores team har også en udkaldsservice til akutte udfordringer, så bilen ikke skal  tages ud af drift. Derudover udfører vores smede vedligeholdelse og reparation på containere. Vores erfaring er, at kontinuerlig vedligeholdelse og rengøring af renovationsbiler gør, at bilens funktion er mere effektiv og pålidelig. Ved regelmæssig udgravning af affaldsbeholdere og kamrer hjælper vi til, at bilerne er fri for ophobet affald og andre rester, der kan påvirke funktionaliteten. Dette kan bidrage til at forlænge levetiden for renovationsbiler og reducerer risikoen for driftsforstyrrelser.

Påkørselsskadeservice

I hverdagen kan det gå stærkt, når der er logistik og køreplaner der skal overholdes. Når uheldet er ude, forstår vi vigtigheden af hurtig udrykning og sikring af området. Efter en akut påkørselsskade leverer vi en hurtig og effektiv reparation. Vi kan også hjælpe med afrensning af tabt slam, affald, spildt olie og hvad der ellers kan ske af uheld. Vi tager os af hele processen, lige fra sikring af området, den indledende vurdering af skaden til udbedringen og afsluttende aflevering. Vi kører ud til både mindre skrammer og spild eller større skader.