Special Effects

Gnister

Gnistre ser så flotte ud, og heldigvis kommer de i alle former, farver og størrelser. Mængde af gnistre og udtrykket afhænger af sammensætningen af materialerne, men den generelle regel lyder: Du ønsker det, vi laver det. Vores kvalitetsprodukter er specielt designet og fremstillet til film- og tv-branchen, live-optrædener, koncerter og begivenheder.

Eksplosioner

Vi har lavet utallige eksplosioner, og vi går altid til opgaven med stor omhu, forberedelse og respekt for materialerne. Hvert pyroteknisk arbejde har forskellige krav til forberedelse og sikkerhed. Ikke to job er ens. En “simpel” eksplosion kan have brug for op til 200 separate trin i rigning, forberedelse, sikkerhedstjek og splitsekund timing for at sikre, at effekten vil løsne i ét tag. Pointen her er, at ingen nogensinde bor forsøge sådanne effekter uden professionel træning og viden om alle aspekter inden for denne slags effekt.

Ild

Ildeffekter skaber dramatiske øjeblikke, både i film og teater. Ild er dog svært at filme og instruktøren får muligvis kun én chance for at filme scenen. Normalt bruges ild sammen med en række andre specialeffekter. F.eks. en eksplosion med ild bagefter og derefter regn eller sne. Vi er ekstremt erfarne i at levere ild-effekter, og vi kan guide dig til, hvordan du opnår den intensitet, du har brug for, uden at gå på kompromis med sikkerhed og kreativ frihed.

Bullet hits / Air hits

Bullet hits og air hits kommer i mange former. Det kan være et skud mod hovedet, huden eller kroppen. Denne teknik muliggør enkelte eller flere skud til kroppen, uden at bringe sikkerheden i fare. Derudover giver det fuld frihed til at placere kamerabilledet strategisk for den største effekt. Vi har flere løsninger både med squibs og air affyringssystemer. Nogle af systemerne er fuldstændigt trådløse for maksimal fleksibilitet og bevægelse, andre er klassiske affyringssystemer. Selvom konstruktionen af bullethits og air hits ikke er kompleks, kræver det en god portion forberedelse og er derfor tidskrævende.

Specialfremstillede systemer til effekter

Vi har stor erfaring med specialfremstillede prototyper til film, teater og forestillinger. Vores team af teknikere og sikkerhedskoordinatorer arbejder sammen for at udvikle og designe unikke effekter, der er tilpasset specifikke behov. Uanset om du har brug for borde og stole, der bryder i brand, eller en magisk effekt som regn inde i et cirkustelt, er vores special effects kun begrænset af din fantasi.