Atmosfæriske effekter

Vind

Vindeffekter er vigtige i filmproduktion. De tilføjer dynamik, atmosfære og bevægelse til scenerne. Fra blide briser til voldsomme storme og orkaner, kan vindeffekter simulere forskellige typer af vind. Med specialudstyr som vindmaskiner og ventilatorer kan filmskabere skabe realistiske illusioner af vind både indendørs og udendørs. Vindens påvirkning på omgivelserne, som træer, flag, hår og tøj, skaber en autentisk og engagerende oplevelse for publikum. Vores erfaring inden for vindeffekter i film- og tv-branchen gør os i stand til at levere alt fra milde briser til kraftige vindstød eller endda lokale orkan-effekter. Vi har et bredt udvalg af vindmaskiner og er glade for at diskutere dine muligheder og overvejelser for at hjælpe dig med at opnå den ønskede vindeffekt til din produktion.

Sne

Realistiske snestorme eller sne der daler stille ned fra himlen og skaber en magisk vinterstemning. At skabe sne-specialeffekter er kompliceret. Der er mange sneprodukter tilgængelige, men variationerne af sne i virkeligheden er endnu større. Vores team kan levere enhver form for sne, med kunstig sne som giver stor realisme både alene eller blandet med ægte sne.

Røg

Fra røg, tåge, dis, damp og smog, ulmende ild til tæt, bølgende hvid eller sort røg. Vi har en stor samling af maskiner og teknikker og bred erfaring med effekter som giver visuel atmosfære til indvendige og udvendige scener. Vi kan dække alt fra en dampende varm kop kaffe til et diset landskab.

Regn/Wetdown

Regn er en kraftfuld måde at skabe en atmosfærisk stemning på skærmen. At skabe en regnfuld atmosfære og gøre den realistisk er et job for specialeffekteksperterne. Vi kan skabe realistiske regnbyger, lette byger, støvregn, diset atmosfære, monsunflod, strømme og oversvømmelser. De kræver alle en stor ekspertise og en sund portion fantasi. De regnsystemer, vi bruger, omfatter traditionelle, men alsidige specialbygget regnstativer og regntårne, som alle kan skabe regneffekter fra småregn til et voldsomt regnskyl.