Udlejning

Attrapvåben

Attrap- eller replikavåben er ikke-affyrende autentisk udseende duplikater af faktiske skydevåben. Disse rekvisitter affyrer ikke emner, selvom nogle modeller har bevægelige dele. Attrapvåben kan fås i forskellige materialer. På grund af love og regler kræver rekvisit-våben meget papirarbejde og tid, og vil altid udgøre en alvorlig sikkerhedsrisiko, derfor foretrækkes attrapvåben ofte frem for rigtige skydevåben, når de bruges i en film eller sceneoptræden, generelt af sikkerhedsmæssige årsager. FXteam har i øjeblikket over 600 attrapvåben, så der er noget for enhver smag. Skulle det ske, at vi ikke har modellen eller årgangen du søger, sørger vi for at fremskaffe eller bygge den. FXteam har de sidste 10 år arbejdet på attrapvåben, som både har mundingsild og hylsterudkast. Vi har flere løsninger på lager og udvikler stadig på produkter, der ikke er krudtløsninger. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og autencitet.

Løsskudsvåben

Et løsskudsvåben er en type våben, der er designet til at efterligne udseendet og funktionen af en rigtig pistol, gevær eller revolver, men det affyrer kun blank ammunition, også kendt som løsskud eller løspatroner. Løsskudsvåben bruger patroner, der ikke indeholder projektiler, hvilket betyder, at de ikke skyder projektiler eller kugler ud, men de simulerer den lyd og det rekyl, som normalt følger med affyringen af skarpe skud. Det er vigtigt at understrege, at løsskudsvåben stadig skal håndteres med omhu og behandles som et rigtigt våben, da de stadig producerer kraftig rekyl og støj. Professionel træning og sikkerhedsforanstaltninger er afgørende for at minimere risikoen og sikre en sikker brug af løsskudsvåben under alle forhold. Vær opmærksom på at disse våben kræver særlige tilladelser.

Sikre rekvisitvåben

Vores samling af sikre attrapvåben har slag-, skarp bladetvåben og kantede våben som omfatter blandt andet forskellige rekvisitknive, spyd, økser, sværd køller og bat. De ser ægte ud, men er sikre at bruge. Bemærk, at de kun skal bruges som rekvisitter. 

Uniformer og udstyr

FXteam har et stort udvalg af militær-, politi- og branduniformer med tilhørende udstyr som udlejes til produktioner. Her fremhæves vigtigheden af autenticitet i sammensætningen af uniformer og udstyr. I vores team har vi både aktive og tidligere politi- og militærpersonel, som repræsentanter forskellige enheder og årgange. Det giver os mulighed for at sikre en viden og erfaring, der gør at vi kan levere et produkt, som er autentisk og tilpasset periode, deling, afdeling og personlighed.

Maskiner og udstyr

FXteam råder over de klassiske maskiner, der skal bruges til at producere special effects. Vi lejer gerne vores udstyr ud. Vindmaskiner, snemaskiner, regntårne, røgmaskiner, dampmaskiner, i alle størrelser og former. Ved akut behov kan FXteam, udenfor kontorets åbningstid, kontaktes på vagttelefonen, så jeres produktion aldrig kommer til at gå i stå, blot fordi udstyret strejker. Derudover har vi et udvalg af specialiserede køretøjer, der er perfekte til at understøtte produktioner og optagelser ude i marken og på set. 

Location / Productionshus / Lager

Afdelingen FXteam Studio&Space råder over 25.000 m2 ved FXteam i hjertet af København. Afdelingen har produktionshuse til filmproduktion, som opbygges med værksteder, kontorer, forsikringsgodkendt parkering til produktionsbiler, køkken, opbevaring, makeuprum, plads til art department, instruktør, fotografer og hvad der eller er brug for på den enkelte produktion. Derudover råder afdelingen over 300 m2 studio og 50 containere til opbevaring, samt stor åben udendørsplads hvor det er muligt at udføre og teste effekter eller som location hvis der ønskes et industrielt tema.

Stuntudstyr

Udover at vores stuntmænd, som er tilgængelige for at støtte din produktion med vejledning og stuntarbejde, tilbyder vi også udlejning og salg af forskelligt stuntudstyr. Dog kræver de fleste stuntrekvisitter professionel vejledning. Vores udvalg inkluderer brandstuntgel, stuntdukker, stuntbabyer, stuntmåtter og meget mere.