Studio & Space

Frank Pfaff
Afdelingsansvarlig
Studio & Space

[email protected] // +45 31 41 83 34

FXteam Studio & Space råder over 25.000 m2 i hjertet af København, tæt på motorvej , lufthavnen, byen og stranden.

Vi har ud over rigeligt med plads, kontorer, værksteder, lager, også  produktionshuse til udlejning. Vi råder over 300 m2 studio og 50 containere til opbevaring, samt et stort areal med udendørsplads med adgang til vand og strøm.

Vi har mulighed for at stille produktionshuse til filmproduktion, til rådighed. De opbygges i pavillioner, med den enkelte produktions behov for øje. Med værksteder, kontorer, forsikringsgodkendt parkering, køkken, opbevaring, makeup rum, plads til art-department, instruktør, fotografer og hvad der ellers er brug for på den enkelte produktion. 

FXteam Studio

Vi præsenterer vores multi studie på 300 m2 med 4,5 m til loftet, 2 store porte som giver mulighed for at køre 2 lastbiler ind. 2 funktionelle køkkener, baderum, toilet, loungeområde og makeup-rum og rigeligt med parkeringspladser. Et ideelt sted til at realisere kreative projekter. Med nem adgang til at transportere udstyr og rekvisitter ind og ud og med de mange rum er der frihed til at skabe. Vores andre afdelinger er lige om hjørnet og assisterer altid gerne. Studiet kan lejes på dagsbasis, men også i længere perioder. 

Leje af produktionshus​

Produktionslokaler og plads til blandt andet filmproduktion, som kan tilpasses og bygges efter  behov. Faciliteter med værksteder, kontorer, parkering, køkken og opbevaringsrum. En fleksibel løsning som kan justeres løbende under produktionen og i den forbindelse hjælpe med at minimere udgifterne. Med resten af FXteams afdelinger lige om hjørnet, giver det perfekte vilkår for produktionen.

Udlejning af container, garage og udendørsplads

Med forskellige opbevaringsmuligheder, herunder aflåste garager og containerfaciliteter, tilbyder vi fleksible løsninger til opbevaring af båd, bil, materialer og meget mere. Udendørspladsen med adgang til vand, afløb og strøm lejes ud til mange formål. Med vores andre afdelinger på adressen, kan vi supplere med mange andre services, eksempelvis rengøring, affaldshåndtering og byggeservice.