SET & CONSTRUCTION

Jacob Mark Andreasen
Afdelingsansvarlig
Set & Construction
[email protected] // +45 31 33 24 94

FXteam Set & Construction råder over en række forskellige værksteder, som giver mulighed for at lave selv komplicerede løsninger inhouse.

Udover set-byggeri og specialfremstillede løsninger, udføres der også håndværkeropgaver, renoveringer og istandsættelser. Vi har ikke længere kun kunder i film og tv-branchen. Men arbejder også  i byggeindustrien, ved private kunder, ved kulturinstitutioner, ved siden af vores production af set design til film, tv, teater, reklame, museums, restauranter, butikker, showrooms, event- og messestande, møbler og interior. Vores mulighed for at være med i hele produktionen, gør at vi eksempelvis kan sørge for at logistikken lettes og byggematerialer genbruges, og på den måde passer vi sammen på miljøet og vi kan lave en mere prisvenlig løsning til produktionen. Jacob Mark Andreasen står ved roret i denne afdeling. Med hans mange års erfaring i setbyggeri og special løsninger, samt  de dygtige folk han har på værkstederne, kan vi også løse dit projekt.

Snedkerværksted

I vores snedkerværksted udfører vores dygtige snedkere og tømrere en række forskellige opgaver. Det kan være til teaterforestillinger, tv/ filmproduktioner, koncerter, events, interiør eller messestande. Vores 400 m2 træværksted giver plads til at arbejde effektivt og præcist, mens vores 300 m2 monteringsværksted er dedikeret til at samle og færdiggøre projekterne.

Smedeværksted

Vores smedeværksted har erfaring inden for svejseteknik og kan håndtere en bred vifte af smede- og svejseopgaver. Uanset om det drejer sig om at udvikle, samle eller reparere metalstrukturer, sikre stærke svejsninger, udvikle reservedele eller udføre specialiserede svejsemetoder, har vores team den nødvendige ekspertise og præcision.

Mekanisk værksted

På vores mekaniske værksted er vi speciel dedikeret til udvikling, konstruktion og reparation af mekaniske og elektroniske løsninger. Vi kombinerer teknisk ekspertise med kreativitet og lidenskab for at levere skræddersyede løsninger.

Støbeværksted

Vores team behersker mange forskellige støbeteknikker og har flere væksteder, samt udstyr og materialer til rådighed. Vi arbejder med alt fra silikone og gummi, til harpiks og metal, til vingummi og is. Vi eksperimenterer løbende i at udvikle nye tekniker og teste nye materialer. Vores opgaver har været alt fra selvopløslige fisk til store klippesten.

Byggeafdeling

Vores håndværkerhold leverer kvalitetsarbejde og omfattende løsninger på tværs af vores værksteder. Uanset om det drejer sig om istandsættelser, renoveringer eller specifikke håndværkeropgaver, har vi et dygtigt team klar. Vores håndværkere har en bred vifte af færdigheder og kan håndtere forskellige opgaver, hvad enten det er tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde eller andre håndværkeropgaver.

Designværksted

Vores design-værksted kan supplere med innovative løsninger gennem design, udregninger, tegning, udvikling og support. Har du en ide, men mangler hjælp til at udføre den? Så kan vi hjælpe med at skitsere din ide og gøre den til virkelighed – designværkstedet er centrum for kreativitet og teknisk ekspertise.