SALG AF PRODUKTER

Butikken er åben

FXteam har lavet en butik med alt hvad man kan drømme om i en special effect afdeling. Vi har et hav af produkter på lager, og udvikler løbende på nye spændende løsninger til effekter. Vi har altid de klassiske produkter som fullers earth, sne fra snow business, dirty down, break away glas,  og Alt fra stuntbiler, specialfremstillede props og effekter,  produkter som kunstigt blod, glas, sne, røg, regn, støv og meget mere. Her er en lille del af det vi har i butikken. Kontakt os gerne, hvis der er noget særligt du ønsker.

Propfremstilling

Vores team tilbyder alt indenfor kunstigt fremstillede effekter, blandt andet glas, kopper, tallerkener, vinduesglas, slagvåben, knive, pistoler, køller, kanonslag, messingknoer, kæder, glas, flasker, koben, kropsdele, brandsår, skudsår og mursten. Vi fremstiller alle former for props enten ud fra originalmodeller eller ud fra fri fantasi. Vi arbejder i mange materialer og har også et stort lager af tidligere brugte props, tests og eksempler.

Biler

Vi tilbyder køretøjer til stuntscener og realistiske ødelæggelsesscener. Med vores store viden og erfaring omkring miljø- og sikkerhedsregler, vejleder vi gerne hvis der skal indkøbes biler til produktionen. Om det er biler der skal ødelægges, eksplodere, forulykke, druknes, eller noget helt andet, kan vi levere præcis det køretøj du skal bruge.