Kurser / Konsulentbistand

VÅBENHÅNDTERING / KAMPTEKNIK / STUNT

Vores team tilbyder træning i våbenhåndtering, kamptekniker og procedurer. På vores undervisningsteam har vi en række både tidligere og stadig aktive politi- og militærfolk. Undervisningen og underviser tilpasses den enkelte situation. Derudover er vores stunt-team altid klar med rådgivning og individuel undervisning.  

POLITI / MILITÆR / AKS

Vores kurser er specielt udviklet til film- og tv-branchen og er designet til at give en dyb forståelse af militær- og AKS-operationer for at skabe autentiske og troværdige scener på skærmen. Vores undervisere er både tidligere og stadige aktive politifolk og militærfolk, fra mange forskellige enheder og afdelinger, så vi kan tilbyde konsulentbistand til løbende at sikre autencitet. Kurserne dækker en bred række af emner, herunder taktiske træningsøvelser, våbenhåndtering, kommunikation og koordination, overlevelsesfærdigheder og meget mere. 

POLITI-ETIK

Vores kurser i politi-etik er designet til at give den nødvendige viden og forståelse af politiets arbejde, for at skabe autentiske og troværdige politiscener. Underviserene er både tidligere og aktive politipersonel med erfaring fra forskellige enheder, hvilket giver et dybtgående indblik i politiets verden; politiets procedurer, dagligdagen, taktikker og de etiske overvejelser, der er afgørende for at portrættere politiarbejde realistisk og troværdigt.