Special effects
& Production Support

Per Jakobsson
Afdelingsansvarlig – FXteam Specialeffects & Production support
[email protected]  // + 45 5363 5324

FXteam Special effects & Production support har mange års erfaring med at skabe visuelle og magiske effekter.

FXteam har været med på både store og små produktioner i ind- og udland. For os er det vigtigt at sikre, at du får de bedste effekter uden på nogen måde at gå på kompromis med sikkerhed. Vores base i København er en 25.000 m2 stor inspirerende legeplads, hvor vi konstant eksperimenterer med nye og bedre måder at skabe special effects på. FXteam’s kreative og professionelle teknikere er dedikerede til at skabe skræddersyede løsninger, der passer præcis til dine ønsker og behov. Vi lægger stor vægt på sikkerhed og tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre jer, samtidigt med at vi leverer et perfekt slutresultatet. 

Special effects

Special effects skaber ikke kun stemninger på filmlærredet, men kan også bringe magi til en teaterforestilling eller skabe illusioner til en performence. Special effects kan omfatte alt fra pyroteknik, eksplosioner og brande til mekaniske effekter, regn- og tågeeffekter, makeup-effekter og meget mere. Vores team består af erfarne og dygtige special effects supervisors og teknikere, som også kan levere magien til dit projekt. Vi er eksperterne, når det kommer til specialeffekter, og vi kan tilbyde utallige muligheder.

Atmosfæriske effekter

De effekter, der skaber en bestemt stemning, men som ofte går ubemærket hen, kaldes atmosfæriske special effects. Normalt som vejr, men det kan også være en lille tilføjelse til omgivelserne, der fuldender stemningen. Vind, sne, regn, røg, tåge, støv, frost, storm, damp og lyn kan altsammen opnås på ethvert tidspunkt af året ved at bruge atmosfæriske special effects. Vores team står klar til at ændre vejr og stemning for jer!

Production services

FXteam er en erfaren og alsidig serviceudbyder inden for film-, tv- og teaterproduktioner. Med vores mange års erfaring som multi-problemløser ved vi, at der ganske ofte dukker noget uventet op. Vi tilbyder en række af production services, der er skræddersyede til at imødekomme alle aspekter af produktionen. Med de mange afdelinger, som FXteam har under samme tag, kan vi løse opgaverne fleksibelt og prisvenligt. Vores team rykker gerne ud, også med kort varsel. 

Salg

Butikken er åben!

Alt fra stuntbiler, specialfremstillede props og effekter, special produkter fra leverandører fra mange steder i verden, til kunstigt blod, glas, sne, røg, regn, støv og meget mere. Med så mange år i branchen, har vi efterhånden fundet de bedste leverandører og selv udviklet produkter, vi ikke har kunne finde på markedet. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaringer, og har altid indkøbt lidt ekstra til vores lager. Her er en lille del af det vi har i butikken. Kontakt os gerne, hvis der er noget særligt du ønsker.

Udlejning

FXteam udlejer attrapvåben, uniformer, udstyr og teknik. Vi har en omfattende og imponerende maskin- og udstyrspark, og stiller også gerne vores køretøjer og både til rådighed. Vores samling af attrapvåben og uniformer er en af de største i DK. Her er et udsnit af vores lagerbeholdning, men hvis du ikke finder det du søger, er du velkommen til at kontakte os – vi har meget mere på lager.

Kurser / Konsulentbistand

På FXteam har vi en del tidligere og nuværende politi- og militærfolk. Takket være deres ekspertise kan vi tilbyde en række kurser inden for politi-og militæretik, procedurer og kultur. Vi yder ligeledes konsulentbistand som kan tilse, at indholdet er autentisk og realistisk. Vores team tilbyder også træning i kampteknik og våbenhåndtering.